Slow-mo-dagen

Idag går alt sakte.

Eller, det stemmer ikke, det er jeg som går sakte, mens alt, absolutt alt annet går fort. Kjempefort. Spesielt klokka.. Jobba idag, og følte at tida raste fra meg i full gallopp, mens jeg ikke fikk gjort halvparten av det jeg skulle. Wich means at jeg må ta meg en tur på fredag og vaske. Blæ...

Har dere sett den tv-reklamen med han som akkurat har kommet ut av fengsel? Hvor alt rundt han er speeda opp og han er i normal speed? Sånn. Akkurat sånn er det idag. Mulig det er fordi det ble litt lite søvn i natt. Ble sittende med laptopen aalt for lenge, klarte ikke rive meg løs. Men jeg er liksom  ikke trøtt heller. Hm.. Kanskje jeg er så trøtt at jeg ikke er trøtt lenger? Kanskje det har bikka over? Jeg har gått rundt i hele dag og prøvd å tenke på hva jeg skulle gjøre, men hodet mitt har vært delvis overskyet.. Med mulighet for oppklarning utpå kvelden. (Jeg vet du tok den, Melissa..!)

Vel, endelig er jeg hjemme, og har slengt meg ned på min for en gangs skyld oppredde seng og skal slappe av litt før jeg skal igang med å lage middag. Julie kommer etterpå, vi skal spise spaghetti og se film. =)
Sa ja til å jobbe fra 4 imorra, men da har jeg ihvertfall formiddagen til å sløve på, og det gleder jeg meg veldig veldig til...

Vil anbefale dere en av de fineste sangene i verden; You Make Me High med Jason Mraz. <3
Jason Mraz er min favorittartist om dagen, og han har utrolig mange nydelige sanger. Men dette er min absolutte favoritt. En nydelig, kort liten sang som faktisk ikke er på noen av studioalbumene hans.
Legger med en live verson som jeg fant igår også, som var utrolig fin. Dere må bare komme dere forbi bursdagssangen på begynnelsen. =)
Anbefaler å lukke øyene og bare høre på denne sangen. NYT den.

Sukk...


 
 
Keep shining,
with love,
Audrey...

2 kommentarer

Lemissa

18.feb.2009 kl.19:37

Hihih... Tenkte også å blogge om Jason Mraz i dag, men du kom meg visst i forkjøpet ;)

Love you tonz!

Mile

19.feb.2009 kl.00:27

Elsker den! Han må lage et ordentlig og lengre opptak av den snart, altså...

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits