20 Questions (The song, not the game;))

Idag har jeg hatt en fantastisk flott søndag! <3

Tar dette med å gjøre noe ut av søndagene mine på alvor, og det er deilig. Begynte dagen med å sørge for at mammaen min fikk en liten oppmerksomhet på morsdagen. Så kom Kristian innom med gitaren, og vi satt og klimpra sammen på hver vår gitar. Loves it! Vi har en utrolig bra connection musikalsk, og jeg elsker å spille med han. Han får meg til å få til ting!=)
Vi lekte oss litt med en akustisk verson av "You", og I must say, det hørtes fett ut. Og på vei opp av sofaen for å gjøre meg klar til å dra på Sør fikk jeg plutselig en fin liten melodi i fingrene, og jeg håper jeg har klart å spille det inn i hodet så jeg ikke glemmer... Hater når det skjer! Det blir spennende å se hva det blir av den. Som regel kommer teksten eller i hvertfall temaet først, men nå har jeg bare en melodi. Men sånn var det jo med Just Press Play også.

Vi stakk på Café Sør for å få med oss ukas Acustic session, denne gangen med Beate Nes. Hun hadde med seg Are Weisten på gitar, en gammel kjenning fra Hønefoss. Møtte mine to kjære barndomsvenninner Ida og Anette og en annen venninne fra Hønefoss, Linda der også, og det var kjempekos å se dem igjen. =)

p2080015

Anette, Ida og meg,=)

Her er kveldens siste låt fra Beate og Are, 20 Questions. Enjoy!=)

Keep shining,
with love,
Audrey...

Én kommentar

Marianne

09.feb.2009 kl.23:39

Tusen takk..! :D jeg skal sjekke nå og se om jeg får til å legge ut en youtube-box :D
hadde vært greit :)
Jeg så på The Holiday selv jeg, hehe ! Den er så nydelig... Sett den litt for mange ganger tror jeg :P hehe!!

Ser du hadde en fin søndag ;)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits