I ADMIT IT, I´m a romantic lunatic... ;P

heartinhands
Filmer...

Jeg elsker filmer!! Alle slags filmer egentlig. Ikveld har jeg kost meg skikkelig med en (for meg) ny film som jeg ELSKET, og jeg elsker når det skjer!! :-D Det var Milena som anbefalte meg denne (som de fleste andre filmer jeg digger), og jeg tenkte å anbefale den videre. Og samtidig anbefale noen andre favoritter i samme sjanger.

Vi befinner oss i den romantiske gata. En gate jeg trives veldig godt i, i hvertfall når det gjelder filmer..;)
Jeg elsker å se en ny romantisk film, forelske meg i the leading man, og sitte på nåler og vente på den lykkelige slutten for så å gi meg hen til snufs og gledestårer... Jeg vet den kommer, the big happy ending, men allikevel lar jeg meg rive med når det ser ut som om alt går til helvete. Sitter jeg alene er det stor sjanse for at jeg lar meg rive såpass med at jeg kommer med diverse utbrudd av typen "NEINEINEIII, du misforstår, bare HØR på han!!!" Fniis... Og like letta blir jeg hver gang, når de endelig får hverandre. Igjen. For utfallet er jo selvfølgelig det samme hver gang jeg ser disse filmene, men det stopper meg ikke fra å se den samme filmen igjen, og igjen, og igjen...
Noen synes sikkert at aaaaalle romantiske filmer er prikk like, but I dear to differ. Veldig mange filmer er like ja, og veldig mange filmer har crappy historie, crappy skuespillere, crappy filming. Kravet mitt for en god film er at den er original. Det kan godt være en enkel historie, bare  den er fortalt på en original måte, med gode replikker og godt skuespill. Noen filmer skiller seg ut, noen ikke.

Når det gjelder kveldens film, har jeg sett coveret utallige ganger, men den har aldri fanget interessen min. Milena nevnte den igjen på tlf idag, og jeg fant den på http://www.surfthechannel.com (en genial nettside hvor du kan streame det meste av filmer og tv-serier. Absolutt verdt å ta en titt!)

Anyway, filmen in question er "How To Loose A Guy In 10 Days."
how to lose a guy in 10 days back

Den er morsom, cute og ganske original, tør jeg påstå. Den handler basically om to mennesker som går inn i en situasjon for veldig spesielle grunner, som etterhvert blir snudd helt på hodet.. Vil ikke røpe mer, men den er absolutt verdt å se.
Jeg har egentlig aldri hatt noen spesielt sans for Matthew McConaughey, men han gjør en veldig bra mr. Charming i denne filmen. Han er morsom og søt, og har noen blikk som smelter smør. Og Kate Hudson er bare genial, og superfestlig!! :-D

Noen flere rumlemantiske favoritter:

thenotebook2  79977large  serendipity

The Notebook
er og blir en av de beste, mest gripende kjærlighetsfilmene EVER. Den er basert på boka med samme navn, skrevet av Nicholas Sparks. Hvis det er noen der ute som fortsatt ikke har sett den, SE DEN!! Jeg lover, du kommer til å elske den. Troverdig og vakker, og med en filmmusikk som hever den enda høyere.
Ingen andre enn Ryan Gosling og Rachel McAdams kunne spilt rollene i denne filmen.

The Holiday er i likhet med "How To Loose A Guy In 10 Days" en av de filmene jeg har sett coveret på og hørt om, men aldri følt for å se. Jeg satte den på da jeg satte barnevakt i fjor en gang, og endte opp med å se den TO GANGER! Jeg ble fullstendig forelska i Jude Law, og det blir jeg fortsatt hver gang jeg ser den. Hadde aldri sett noe med han før, og har aldri lagt helt merke til han. But DAMN! For en vakker mann!! Også har vi jo den engelske aksenten som ikke akkurat gjør han noe mindre digg... Og Cameron Diaz er fabulous. Digger henne. Kate Winslet er nydelig. Jack Black... Vel, klarer ikke helt å ta han seriøst. Men han gjør en ok rolle I guess.
Serendipity er også en fantastisk film, med flotte skuespillere og en nydelig stemning. John Cusack og Kate Beckinsale utgjør et formidabelt filmpar, og den får deg til å tenke på livets tilfeldigheter - eller er det det...?


Og enda flere;

moviesloveandbasketball  tt0297037largecover  stepupmovieposter000

Her har vi tre filmer som har utgangspunkt i basketball, hip hop og dans. Nydelige filmer, nydelige mennesker, nydelig musikk. De tar for seg hvordan det er når man deler en interesse/aktivitet (her Hip Hop, dans og basketball) med noen man er glad i, hvor vanskelig det er å fortsette når den personen ikke er der lenger. Når lidenskapen forsvinner, mister man også mye av gleden ved det man driver med. Og sånn er det jo ofte.
Love & Basketball og Brown Sugar er veldig like, både historien og det faktum at the leading lady spilles av samme dama(!), men allikevel er de helt forskjellige og absolutt verdt å se begge to.
Step Up er en av veldig mange dansefilmer som har kommet de siste årene, men for meg skiller den seg ut fra mengden. Som regel i disse filmene er enten dansinga eller manuset eller skuespillerne bra, men her får man the total package. Og jeg elsker dansinga. Er veldig glad i å se forskjellige dansestiler blandes - som med musikk elsker jeg eksperimentering med stilarter! :D The leading man er fantastisk fantastisk fantastisk, og gir god grunn til frustrerte utrop.. Eller hur Silly? ;)2005diaryofamadblackwomanwallpaper001

Også har vi denne da. Diary Of A Mad Black Woman. Meget original, morsom og nydelig, og vakkert soundtrack. Og the leading man... Whoo... Hver gang jeg ser den, tenker jeg "Hvorfor syntes jeg han var så kjekk??" i de første scenene. Så kommer jeg på det i løpet av kort tid, og snart sitter jeg med haka på knea. Men nok om det. Det er en film man kanskje ikke bør se hvis man er sinna på en fyr, av fare for å få noen stygge ideer... Hehe...
Filmen inneholder også verdens fineste verson av "If God Was One Of Us". ELSKER den!


psiloveyouver3PS I Love You...
Dette er filmatiseringen av en av mine favorittbøker, av en av mine favorittforfattere, Cecilia Ahern.
Det er alltid skummelt med fimatisering av bøker du elsker, derfor pleier jeg ikke ha noe særlig forventninger til de. Dro uansett på kino med jentene for å se denne - vi har alle lest boka og ELSKET den!
Og jeg likte filmen. Nok en (eller to) leading man (men) med irsk aksent. Nydelig historie, hjerteskjærende og forferdelig trist, men vakkert fortalt og bra spilt.
Det blir selvfølgelig ikke samme opplevelsen som å lese boka - men selv om jeg ikke sippa like mye av filmen som av boka så var den superfin. Og litt (mye egentlig, bare ikke like mye som boka - det skal mye til!) sipping ble det jo..mrbigweb  En annen film jeg må innrømme at jeg var skeptisk til, var Sex & The City-filmen. Jeg ELSKER serien, har selvfølgelig skoesken med hele sulamitten og har sett samtlige episoder noen ganger kan man si...
Siste episode slutter så perfekt, så nyheten om at filmen var under innspilling tok jeg med blandede følelser. However, kinodate med jentene var en selvfølgelighet også her, og vi ble IKKE skuffa. ELSKET den!! :D
2008sexandthecity
Faktisk så mye at vi så den en gang til, denne gangen i New York. Jeg satt i kinosalen på Times Square, og så helikopter shotsa over byen med helt andre øyne, mens jeg tenkte "Jeg er der!! Jeg er der!!!" Hehe...
Uansett, filmen er sikkert ikke like bra for de som ikke har noe forhold til serien. Den er jo egentlig bare en eneste lang episode av SATC. Men jeg elsker den!!!
Nå sier ryktene at det kommer enda en film. Igjen er jeg skeptisk - hva kan de finne på for noe mer nå?? Vil ikke at Carrie og Big skal krangle nok til å få materiale til en ny film...! ;P
Til slutt må jeg selvfølgelig må ta med disse gamle klassikerne som jeg aldrialdrialdri blir lei:

dirtydancingposterc10315512  titanicintl  prettywoman

Og disse trenger vel egentlig ikke noen særlig kommentar, bortsett fra;

"I carried a watermelon...!?" lol

Anyway, det er sent, alt for sent, og jeg skal gi meg selv en velfortent natts søvn etter nok en laaaaang og busy uke. Har som vanlig hatt fullt program hele uka, og da er det digg når søndagen kommer. Skal virkelig nyte den med gode venner og musikk. Søndagene mine pleier (pleide) å være dritkjipe, fordi jeg ender opp med å sove alt for lenge, aldri egentlig våkne, og bare suse rundt i leiligheten og ikke får gjort noenting.. Og når jeg ikke gjør noe blir jeg bare kjei. Så jeg har bestemt meg for å begynne å komme meg litt ut på søndager. Dra på café, henge med venner, spille med Kristian.

Life is good. Life is fabulous.
Let´s keep it that way. =)Keep shining,
with love,
Audrey...

5 kommentarer

KristianDenMilde

08.feb.2009 kl.03:57

Awh.Too cute...................Natteti

Tone

12.feb.2009 kl.13:17

Jeg gadd heller aldri å se "The Holiday". Syntes den så så blæh ut på coveret. Men så gikk den på tv3 nå på Søndag, og jeg bestemte meg der og da for at jeg vil gifte meg med Jude Law når jeg blir stor.. hehe. Neida, men jeg hadde aldri sett Jude Law på den måten før, men herregud jeg falt pladask. Tenk hvis hver eneste mann kunne ha vært sånn! Ahh!

Audrey

12.feb.2009 kl.15:12

I KNOW!! Det bestemte jeg meg for og! Sukk...

prettyprisk

18.feb.2009 kl.19:55

Wow, trodde jeg var avhengig an romantisk komedier. Jeg er INGENTING i forhold til deg. Tror jeg har bare sett 6/7 av disse filmene. got alot of catching up to do... Thanks for the tip missy :)

incoming

09.nov.2009 kl.13:03

Merkelig at jeg ikke har kommentert på dette tidligere!!!! ;)

JEG ELSKER ALLE DE FILMENE HER!!!! :D :D

Eller forresten, jeg har ikke sett Brown Sugar eller Diary of a Mad Black WOmen.

Men jeg har skrevet de ned nå, også skal jeg kjøpe de på fredag!

WOHO!

har du flere filmer å anbefale?!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

24, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver, men mest av alt ei lita jente på 24 fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Første skritt på veien tar jeg allerede. Jeg har flytta til England og er midt i et Diplomakurs i Popular Music And Sound Technology paa LIPA (Paul McCartneyskolen i Liverpool). Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits