Salsasalsasalsaskoooo!!!

Jepp, så var det helg igjen. Det er litt pussig å plutselig måtte si god helg på onsdag! Jobber jo bare mandag til onsdag på legekontoret. Så er det fullt kjør med skole torsdag og fredag, og Remajobbing annenhver helg (fredag og lørdag).
Og torsdag kveld er som dere vet, SALSA NIGHT!! :-D

Var ute idag som alltid, og for en gangs skyld var jeg der TIDLIG! Kom halv ti, og det var allerede en del folk. Og det var fullt til mellom 12 og halv 1! Det er sånn det er hver gang - klokka 10 er det STAPP fullt både på dansegulvet og i garderoben, og å danse med små nok skritt er en utfordring... Mens i 12-halv 1tida begynner det å tynnes ut. Det er egentlig da det er gøyest, den siste halvtimen. For det første fordi det er plass til å danse uten å være redd for å få en albue/hånd/håret til en eller annen dame i trynet, og for det andre fordi da er jeg virkelig i modus. Har dansa et par timer i strekk og fått det inn i kroppen igjen. Er fortsatt litt stiv de første sangene.
Det er så deilig med disse salsatorsdagene. Får virkelig kobla ut og bare kost meg! Elsker det...
Nå begynner jeg å kjenne igjen de fleste ansiktene der også. Vi er liksom en "hard kjerne" som er der hver gang. Og det er jo veldig koselig!=)
Dida min var med innom for å se idag, og det var så kooos!:-D Jeg skal nok få lurt henne med igjen - bare vi får tatt et par lynkurs i stua mi først...!;)

En ting jeg merker jeg trenger though... Er SKO... Skikkelige salsa-sko!!! Sukk... Økonomisko-skoene mine er ikke akkurat de beste å danse i... De er ikke vonde heller, men merker at de hemmer meg litt. Det er bare det at salsasko er så sabla dyrt...! Har sett litt på nettet, og siklet bl.a. på disse...:

20074281651271  20074281811431  art2011 


Drømmen er allikevel disse:

rosa
................suuuuukk...!!! De koster vel sånn rundt 1500 kr......

Skal nok ta meg råd til det etterhvert... Ikke de dyreste da, DET kommer jeg ikke til å få råd til med det første. Men jeg vet de har noe salg på Dance & Fitness Store innimellom, så skal titte litt hvertfall, kanskje jeg er heldig å finner noe! :-D
Nå som det begynner å bli såpass avansert trenger jeg virkelig ordentlige sko å danse i! Blir nok noe helt annet med en gang tenker jeg...=)

♪♫?*¨*?.¸¸❤¸¸.?*¨*?♫♪

Jeg går alltid hjem etter byen, og det er egentlig veldig deilig. I hvertfall idag. Det snødde!! Jeg synes det er kjempekos å gå ute når det snør, når jeg har pakka meg godt inn og ikke fryser. Og med herlige Bachata-toner på øret... Mmm...
Bachata er btw en annen latinsk dans, skikkelig kosedans. Husker dere låta Obsesion med Aventura? Det er bachata. Ganske likt salsa, men veldig forskjellig også. Slow and sensual.;) Veldig lett å lære, hvertfall basicen. Det lærer du på dansegulvet liksom, trenger ikke  noe kurs for å lære bachata.
Anyway, idag tenkte jeg jeg skulle ta bilder av ting jeg så på min vei. Det er noe med det, å se opp når man er ute og går, ikke bare se ned på skoa sine. Legge merke til ting. Kose seg.=)

dsc00200  dsc00203  dsc00205
Antonio Banderas... Namme...   Kule masker i butikkvindu.     Hmm... Et tre midt i veien..?

dsc00202
Savner Shisha, og Egypt!!

Fikk meg til å finne fram noen gamle mobilbilder også som jeg tenkte jeg kunne dele med dere...:

dsc00038  dsc00039  dsc00041
Marte fant en larve.                  Meg, Merete og unga.             Merete (søstern) og de små

dsc00046  dsc00075  dsc00079
Priceless!!! :-D                          Julie spiser is, helhjerta!         Mine nåværende salsasko...

dsc00089  dsc00104  dsc00106
På jobb!=)                                 Godt for den lekne!                 Og bare godt...;)

dsc00145  dsc00146  dsc00148
Missy passer på maten min.     Missy er større enn stolen..    Julegave fra Kristian&Marita!:-D
                                                                                                ...Iiiit´s gonna take a while...;)

dsc00164  dsc00167  dsc00177
I HEART U!                              Dette kom på EN natt!!            Trygg i trafikken!

dsc00190  dsc00194  dsc00022
Kenvelo i Norge!!!                    Sunn i studio!                          En koselig togtur=)
**PRAHA**

Avslutter med dette beviset på at jeg gjør det jeg skal - var innom biblioteket og skaffa meg lånekort idag!! :-D Så nå blir det lydbøker på vei til og fra alt mulig... Nytta hvertfall ikke å dra HJEM for å lese - jeg satte på lydboka, og sovna... Zzz...

dsc00196

Apropos sove, det var en god idé! Skal jo tross alt opp om... 4 timer... Grøss og gru... Hehe...

Husk å ta bilder av morsomme ting rundt dere! Se dere rundt! :-D

Keep shining,
with love,
Audrey...

4 kommentarer

Lemissa

06.feb.2009 kl.09:06

Snuppaaaa... så morsomt innlegg =) Og så fin idè å legge ut mobilbilder... der er det alltid litt av hvert :D jepp, jeg prøver å ha med kamera når jeg er ute og flyr jeg også... ;D

Ha en fantastisk flott dag! Skikkelig kos at du kommenterer på bloggen min....!! Loves it ;)

*SMASK*

Julie Lund

06.feb.2009 kl.20:00

Ja, nå har du fått utfordringen av Tone også..! Hehe, double challenge ;)

Silje F

06.feb.2009 kl.21:47

denne leste jeg på vdg, og den er SÅÅÅÅ trist!!! grøss!! den er tung i starten, men ordentlig fin;) ... hvertfall til å være gammel og grå...;)

Audrey

06.feb.2009 kl.22:06

Jeg elsker den! Hehe, har ikke kommet så langt, kommet til der hvor Jens henter mora si i båten etter at hun har blitt dengt på vei hjem... Fått skikkelig sansen for henne.. Og han som leser den er skikkelig grum, leser hennes replikker dødsbra... Spennende!=)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits