Nytter ikke leke hard-to-get med Jon Blund.

Weee!!! Nok en fabulous salsatirsdag!! :-D

Som resultat av 2 x Salsa i uka siden jul, har jeg pådratt meg min første salsaskade - foten min er gul og blå! Men mest blå. Ansiktsuttrykket er påtatt, jeg er egentlig ganske stolt av salsaskaden min... ;P

bilde 973

Har nå endelig roet meg for kvelden.. Nydusja og velduftende sitter jeg under dyna med mine to trofaste sengekamerater Sillybear og MiOso og koser meg med herlige toner fra Erykah Badu, mens jeg venter på at Jon Blund skal komme på besøk (♫Hveem er denne kaaren, med seeekk og lue påååå♫ Great, nå fikk jeg den på hjernen..*himle-oppgitt-med-øya*), men har ikke sett snurten av han så langt. Typisk, han har pesa meg i nakken i heeele dag (Jeg sverger, jeg er sikker på jeg duppa av et sekund i timen idag - sittende, og MENS jeg skrev! Midt i et ord!!), men når jeg endelig kryper til sengs for å vente på han, da er han ikke å se. Kanskje han er sånn som blir lei av å prøve seg, så når DU vil så gidder han ikke... Nytter ikke leke hard to get med Jon Blund nei...! ;P

Ting er pretty hektiske om dagen, og det er fortsatt digg. Ja, jeg er trøtt, men det er bedre å være trøtt og glad enn uthvilt og sur. Det verste som er er å kjede seg. Og jeg mener ikke æsj-jeg-har-ikke-noe-å-finne-på-idag-kjede seg, det kan faktisk være deilig en gang i blant det. Bare ligge i senga og se Ghost Whisperer på laptopen hele dagen. Det er nice, noen ganger i hvertfall.
Nei, jeg mener den andre, jeg-har-ikke-noe-å-finne-på-i-ÅR-kjede seg. Det-skjer-ikke-en-dritt-og-hver-dag-er-lik-dagen-før-og-dagen-etter-kjede seg. Den er kjip.

Har ikke det problemet nå hvertfall!:-D Det skjer noe HVER dag, hele tida! Denne uka er det, i tillegg til 1o timer skole og 42 timer jobb; studio igår, salsa idag, tacologomøte hos Julie og Endre imorra (Nei, vi skal ikke lage tacologo, selv om det var en god idé..;P Endre skal hjelpe oss å lage en logo til Shine), Cafe Sør med Julie og Dida min som jeg ikke har sett på alt for alt for lenge på torsdag, og så rett ut på Tors og danse... Jobber både fredag og lørdag, også blir det vel en tur på Sør igjen på søndag tenker jeg. Noen som vil væ´me? De har nemlig noe som heter accustic sessions der på hver søndag, og det er så fint! Var der søndag som var, og så Ellen Miles. Nydelig musikk! Deilig å bare sitte og chille med venner og en kakao og høre på god livemusikk. Vi skal spille der etterhvert vi også, når vi får årna litt. Wich reminds me, skal prøve å  ta meg en tur opp til Kristian på søndag også, jamme litt. Gøy!=)

Diverse studiobilder:

p2020006   p2020017   p2020010   p1190083   p1190069
Audrey er sunn og spiser brokkoli, gulrøtter og banan... Namme...


Nemmen ser man det, synes så tydelig jeg hørte... Ja sannelig min hatt (Haha, norsklærern min, han med t-skjortene, sa det forirge time, og jeg har lett etter en anledning til å si det.), det var vår venn Jon Blund som banket forsiktig på takvinduet mitt. Nå ligger han face down og glor, den grisen. Jaja, får vel slippe han inn. ;P

Håper livet behandler dere bra der ute. Og at dere behandler dere selv og hverandre bra.
Husk, hvis noe føles riktig, er det antakeligvis det. Og hvis det ikke føles riktig, er det stor sansynlighet for at det er riv ruskende gæærnt. Det er ok å tenke på seg selv, det er faktisk det viktigste. Ikke "settle for less" . Settle for more. For dere er verdt det, alle samma! :-D ..Åh, og alt som er behagelig er lov. For det sier Silje.

GOD NATT,  GODTFOLK!


Keep shining,
with love,
Audrey*

bilde 954

4 kommentarer

GLORIA

04.feb.2009 kl.01:06

Så søt du er :D hihi.
Jeg venter på Bludegutten jeg også.. men tror han er sint, for jeg sov i fire timer før idag :S
Men men.. takk gud vi har blogg i mellomtiden. Haha :)

Silje

04.feb.2009 kl.01:12

tihi;9 alt som er behagelig ER LOV!! det hadde jeg glemt.. nå skal jeg begynne å leve sånn igjen:)

love you, og sov godt:)

Mile

04.feb.2009 kl.01:15

Der ja, nå kan jeg gå og legge meg etter a ha ventet på ditt siste innlegg... :) alltid verdt det, u know!

Sov godt! Love u!

Audrey

04.feb.2009 kl.19:13

Thank you ladies, love you to!

Gloria: Blund blir fort bortskjemt vet du. En kjapp en midt på dagen og du ser ikke snurten av han på kvelden.. Hehe... Takk for comment! =)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, sanger og låtskriver fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og vil reise verden rundt!=) Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=) (Bilder(header&profilbilde): Studio Vest/Anne Margrethe M. Mathiesen)

Kategorier

Arkiv

hits