HAPPY BIRTHDAY IVIE!!! :-D

Dagens innlegg dedikerer jeg til min gode venninne Ivie.
Idag (eller teknisk sett igår siden vi har passert midnatt) ble Ivieisen min nemlig 24 år!! Og det er jo eldre enn hun noen gang har vært...! Hehe... Hennes kjære Lasse årna i stand et flott surprise party for henne - på to dager, og fra INDIA!!! Ikke verst... :-D

Vi møttes på Cafe Sør klokka sju. Kvart over kom Lasse ruslende inn med Ivie, som lettere døgnvill og forfrossen etter to uker i India ante fred og ingen fare da en gruppe mennesker plutselig reiste seg opp og klappa og jubla! DJen dempa musikken, hele baren sang Happy Birthday, og Lasse trylla fram en gullkrone fra lomma. Vellykka? Oh yesss... ;) And I got the PHO-TOs (and video) to prove it!

HAPPY BIRTHDAY TO IVIE, LOVE YOU!!! :-Dp1310016
Minutter etter overraskelsen..p1310018  p1310023


Etter en øl på Sør flytta vi festen hjem til Ivie og Lasse på StHanshaugen. Og med en gang Lasse dro fram konfettien og  XXL ballongene han hadde blåst opp i smug tidligere på dagen (Haha, ser han for meg, sittende i musikkrommet sitt og blåse for harde livet..!) ble alle skikkelig skikkelig barnslige og det ble skikkelig barnebursdagtilstander. "Jeg vil blande Cola og Solo!!" Hehe, dessverre hadde vi ikke tenkt så langt som til å bake kake, eller boller, eller handle pølser. MEN, vi hadde plenty med rødvin, og genialt bra musikk, og gode venner. Så hva mer trenger man?

p1310038        p2010136
The birthday girl and her girls!! :D


p1310097  p1310060
"Ivie, ser jeg ikke litt kjekk ut på det bildet??"

p2010143      p1310094
La oss leke "Slipp lua på hodet til Uyi!"

p1310074


Tusen takk for en kjempefin fest!
Og takk for at du er fabulous!! Det er alltid en glede å være i samme rom som deg Ivie. Kjempeglad i deg!! :-D
Gleder meg allerede til vår neste "utveksle-musikk-og-spise-lovehearts--og-se-på-film-i-senga"kveld! :-D

*SMASK*

Én kommentar

JuliTruli

02.feb.2009 kl.02:40

Awwww, det så koselig ut. Og damn, snakk om TAN!

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits