Pants.

Er nå hjemme etter en lang skoledag. Lærern jeg har i norsk skriftlig har en imponerende samling med t-skjorter. Første timen for to uker siden hadde han en t-skjorte med påskriften:

Pants.

Genialt. Andre timen var det en sirkel, og inni sirkelen stod det "Eg er og eit midtpunkt." Idag var det "Employee of the week." Merker at jeg gleder meg til å se hva som står på t-skjorta hver uke. Kommer han en gang med en jeg har sett før kommer jeg til å bli skikkelig skuffa. ;P
Anyway, nå er det dags for å få ferdig mine skoleskriblerier og maile de inn. Er ikke så langt unna mål nå, kanskje jeg rekker Tors! =)

2 kommentarer

Mile

29.jan.2009 kl.22:56

YESSSSS!!! Dritbra! :D Du må starte å ta bilder av han i smug, og sende de til meg!:D

Audrey

30.jan.2009 kl.01:28

Hahaaaa!!! Jeg hadde faktisk tenkt til å gjøre det!! :-D Når mobilen står på lydløs lager den heller ikke noen lyd nå den tar bilde... Skulle seriøst ta bilde av dagens t-skjorte, men satt for langt bak. Neste gang skal jeg sette meg langt fram!! LOL*

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits