Writer´s block...!!

13:40, torsdag:

Sitter i kantina og jobber med innleveringa mi. I know I know, siden jeg skriver dette jobber jeg ikke med innleveringa AKKURAT nå, men jeg har dokumentet oppe under dette. Og jeg har faktisk skrevet en del. Men jeg har bare kommet i en aldri så liten writer´s block, og trengte litt avveksling. Har faktisk sittet her og skrevet siden 11:45, og det er ganske nøyaktig 3 timer siden... PUH!
Oppgaven er å tolke en novelle. Novella er utrolig fin. Men KORT! Hvordan skrive tre sider om en novelle på EN?? Hmmf... Vil ikke skrive masse svada bare for å fylle de sidene jeg skal heller.

Krølla 50-lapp Ya´ll, Karpe Diem

Kantina er full. Den er ikke så skummel lenger. Første gangen jeg våga meg inn hit, var den dritskummel. Kjente ikke en kjeft, og følte meg akkurat som midt i en amerikansk high scool-film - ser meg nervøst rundt med maten i henda etter et sted å sitte(Skulle ønske jeg kunne si "brettet med mat" for å gjøre situasjonen komplett, men ingen brett her dessverre...), men må innse at alle bord er opptatt. Jeg blir dermed nødt til å gå bort til et random bord og spørre en vilt fremmed om jeg kan sette meg der. Heldigvis spotter jeg en fyr fra klassen min, great, han har jeg hvertfall sett trynet på et par ganger. Setter meg ned, og vi nyter hvert vårt måltid i stillhet.

Here Without You (accustic), Three Doors Down

Det er så sært å være her. Både fysisk her, på skolen, i en kantine, i et klasserom, og psykisk her, mentalt klar for å sette meg på skolebenken igjen. Merker det er forfriskende å være rundt så mange på min egen alder igjen.
De første fire åra i Oslo jobba jeg i barnehage. Det var fantastisk, og barn er så givende å jobbe med. Jeg har lært mye av deres måte å tenke på, noe jeg kommer tilbake til i oppgaven min faktisk (skal legge den ut når jeg er ferdig).
Jeg hadde veldig god kontakt med barna i barnehagen, og med foreldrene, og jeg savner de masse fortsatt faktisk. Men jeg merker at jeg har godt av å være i dette miljøet her nå.

Oh Momma, Justin Nozuka

Det er rart å ha så lite med barn å gjøre. Tror jeg blir nødt til å ta meg en tur til Jevnaker i helga - har et akutt tilfelle av tantebarnsavn...! Sukk... Tantebarna mine ja... Ser de alt for sjelden. De er BEST!! Det har blitt litt av en gjeng etterhvert og. Oskar er FIRE år nå, og stor gutt. Marte er to og et halvt og skikkelig jentejente, og Tormod ble et helt år i November og en ordentlig rusk. Hehe..
Miguel er tre og et halvt og sjarmør til tusen, Linnea to og et halvt og fjortis allerede.;P Vincent, sønnen til forloveden til lillebror (herregud, blir ikke vant til å si det ass...;P) er tre og et halvt, og nå skal de jaggu bli foreldre og. I September.
(Shit, gulvet rister skikkelig, jeg ser meg rundt for å finne ut hva faen som skjer, så er det en fyr som sitter 4 meter fra meg og rister på beinet... SLUTT med det!! Du kan være så søt du bare vil, det der er annoying...! Grr....)
Anyway, jeg elsker at livet mitt er fullt av barn. Jeg elsker de, og selv om jeg ikke ser de så ofte som jeg gjerne vil, er de dagene jeg har med de noen av de beste. Å være tante er BEST!!! Jada, det er sikkert helt utrolig å være foreldre også. Men det veit ikke jeg noe om. Så for meg, er det å være tante rett og slett bare best.
(Seriøst, at han kan få det til å riste SÅ hardt i hele kantina bare med beinet??? Jeg må se bort igjen for å sjekke, men det er  faktisk han... STOP IT cutie!!!!)
bilde 412bilde 240n78490522747707082403
Oskar, Marte og Tormod

pa050055p1010052n5431914304418994421


Miguel, Vinnie og Linnea

Crab Apple Kids, Gym Class Heroes

Det at LILLEbror skal bli pappa er skikkelig rart. Men utrolig kult. Han har jo fått øvd seg litt, siden han og Stine og Vinnie har bodd sammen en god stund. Han er kjempeflink med Vinnie, jeg er helt imponert. Har liksom ikke helt fått med meg når det der skjedde, når lillebror ble så stor mener jeg. Det var én ting med storesøstrene mine, selv om det var en snodig følelse det og. Og når jeg tenker på det var jo Merete faktisk yngre enn jeg er nå når Oskar ble født. Hun var faktisk like gammel som Thor Olav kommer til å være når småen blir født. Dæven... Da ble det plutselig ikke så sært allikevel, samtidig som det ble helt absurd. Folk er på så totalt forskjellige steder i livet selv om de er på samme alder, det har egentlig ingenting med alder å gjøre. Age Ain´t Nothing But A Number (som jeg messa på hele tida da jeg som 16åring var sammen med en på 21. Jeg syntes han var sååå voksen, men i virkeligheten var han jo bare en drittunge...).

My Greatest Flaw, D´Sound

Aaanyway. Dette betyr jo faktisk at ALLE mine tre søsken nå er både forlova OG foreldre eller "vordende"!!
Til sommern blir det faktisk bryllup til og med! :-D Katrine og Martin gifter seg 4.juli. Har ikke vært i bryllup siden jeg var, ja, husker ikke hvor gammel jeg var en gang, men det var i bryllupet til fettern min. Så dette blir gøy. Jeg skal synge i kirka og greier, stas!=) Gleder meg til å endelig bruke kjolen jeg kjøpte alt for dyr for to år siden!! Har aldri vært noen anledning til å bruke den, for den er alt for fin. Men ingen kjole er for fin til et bryllup! ;)

collage 9
Søskenflokken... =)


Just Like Heaven, Katie Melua

Arrghh, jeg har lyst på noe... Men heldigvis har jeg ikke mer enn 11 kroner i lommeboka, ellers hadde jeg sikkert blakka meg. Skummelt med kantine, man kan bli fattig av sånt!
...Hvis ikke... Å NEIII, de tar KORT her og...!! Drit.... Stå imot Audrey, stå imot! Gidder ikke bruke kortet i kantina liksom... Selv om den gulrotkaka er kriminelt god, det erfarte jeg sist... Og kakaoen... Sukk... Jeg ER jo ganske kald... Hadde vært godt med noe å varme seg på...

In My Place, Coldplay

Naaaj, nå får jeg stikke nesa tilbake i novella her. Se om jeg kommer på noe mer lurt å skrive. Har igjen litt over en time før Norsk Skriftlig-timen begynner. Det fine er jo at oppgaven som sagt skal leveres på mail, i løpet av dagen/kvelden, så den må ikke være ferdig til timen. Men det hadde vært en fordel om den var det, så er jeg sikker på at jeg rekker Tors Hammer idag. Ingen torsdag uten Tors! Salsaaaa!!!! :-D
Men takk for avbrekket. Trengte å koble litt bort fra tolkninga her. Har ikke fått passord til det trådløse nettet på skolen enda, så jeg har ikke verken bloggene eller facebook til å distrahere meg, noe som jo er en bra ting. Men litt kjipt er det lell. Uansett, legger ut denne så snart jeg kommer meg på nett igjen.

You´re A God, Vertical Horizon

Oj, usansynlig kjekk fyr satte seg nettopp på bordet rett ovenfor meg... (Ikke PÅ bordet da, men du skjønner hva jeg mener...) Der røyk de stakkars restene som var igjen av konsentrasjonen min. Han ser litt eldre ut enn meg, men så er jeg også eldre enn jeg tror, so don´t take my word for it. Brune øyne, tredagersskjegg, halvlangt, brunt hår med antydning til krøller som faller ned i øynene hans der han sitter med bøyd hode og leser... Og gjør at han hele tida drar hånda gjennom det AKKURAT som på film, for å få det bakover.. Satan. Han var da ikke så kjekk før han satte seg ned??

Crash Into You, Dave Mathews Band

Som jeg sa til Milena, jeg tror jeg går med konstante øl-linser om dagen. Og jeg som ikke drikker øl en gang. Men seriøst, de er OVERALT!!! Kjekkasene altså. På trikken, på skolen, på butikken, til og med på jobb dukker de opp innimellom. Så jeg begynner å lure på om det er jeg som ser feil, derav øl-linse-teorien, eller om de bare rett og slett har gjemt seg alle disse årene.
2116153037b4d7d97473o
Hvor har de gjemt seg hen??


                                   ...Det er vel kanskje jeg som har gjemt meg når jeg tenker meg om. ;)Keep shining,
with love,
Audrey...

4 kommentarer

Mile

29.jan.2009 kl.23:08

Tihi.. takk for at jeg fikk noe godt å lese på! Digger alt du skriver..
Skulle ha kjeftet på deg for at du driver med blogg istedenfor oppgave, men du var flink og ble jammen ferdig med den og! Kos deg med salsa i kveld.

Love u, hun'!

Lemissa

29.jan.2009 kl.23:58

Hehe.... søta :D jeg humrer alltid når jeg leser bloggen din... har vel vært innom de fleste uttrykkene man kan taste...
:D og =)
og :O
og :`(
og :P og ;) .... og hehe... kommer ikke på flere akkurat nå...
men som regel er de i samme innlegg også...Ta en titt på bloggen min også, si hva du synes :) Du må lære meg mer Bachata ;) Hehehehe... og jeg skal definitivt være med på salsa kveld en dag.

Smassssk !

Audrey

30.jan.2009 kl.01:32

Haha, jaaa, jeg ble ferdig! Så ingen grunn til å kjefte. Fikk til og med tid til en salsakveld også! :-D Har kikka på blondiebloggen, ELSKER den, men har ikke fått kommentert enda.. Skal gjøre det under dyna, bare jeg får i meg litt mat først. Bra dere digger å lese bloggen min, for jeg digger å skrive den! :-D

Og vi tar et salsa/bachatakurs snart, eller hva jenter? I fix... En torsdag, dere kommer tidlig, jeg lærer dere litt basic så drar vi på Tors i 10tida... JAaaa!!! :-D

prettyprisk

05.feb.2009 kl.18:42

I like that picture miss Audrey! :P

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits