Procrastinate NOW!

img43f4ce9a44f3e

Jah... Så sitter jeg her da, kvelden før min første innlevering etter jeg gjorde det meget impulsive valget å begynne på skolen igjen. Og har jeg begynt?? Vel... Ikke egentlig... Hehe...
Med andre ord, ikke så mye som har forandra seg siden videregående... ;P

Har jo ikke akkurat hatt noe særlig mulighet til å komme igang heller da.. Søndag var den første fridagen min på to uker eller noe, og vel.. Den sov jeg bort. Med god samvittighet. Og kvelden blogga jeg bort... Med ikke fullt så god samvittighet, siden jeg hadde tusen ting jeg heller burde gjort.. Som å vaske. Og rydde. Og begynne på den hersens oppgava her... ;P
Men, jeg har 5-6 timer fri imorra, mellom norsk muntlig og norsk skriftlig. Så jeg tar vel med meg pcen og skriver den da. Den skal nemlig leveres på mail til lærern, i løpet av dagen imorra. (Hvor kult er ikke det, oppgave skal leveres inn på MAIL! Hehe, det har sikkert vært vanlig noen år, men jeg er old school...)

Jeg håper håper håper jeg blir ferdig på skolen, for ellers spøker det for Tors Hammer imorra... Og jeg kan jo ikke IKKE dra på Tors...! MÅ bare få øvd på den nye kombinasjonen vi lærte igår. Har gått gjennom den i hodet flere ganger idag, og jeg tror jeg husker den sånn  nogenlunde. Men det er liksom ikke så enkelt å øve uten partner. Solo"shines" (Ja det heter faktisk det!) går bra, men partnergreiene bør man jo liksom ha en partner for å øve på... Logisk nok.

Dette er så typisk, jeg bruker masse tid og energi på å tenke på at jeg ikke har begynt, i stedet for å faktisk begynne. Blæ. Men det går bra, jeg har aldri brukt noe særlig tid på sånne ting, og det har jo alltid gått bra lell.
Anyway, må nok bare innse at jeg ikke kommer noen vei med den oppgava her i kveld, og satse på at jeg er kjempeinspirert til å jobbe imorra... Wish me luck!

Til neste gang, kos dere med Ellen´s brilliante utsagn om procrastination - som er ordet for nettopp det å utsette det du skal gjøre, og gjøre aaalt annet enn det du skal...

Frister det til mersmak, søk på "Ellen here & now" på youtube, hele showet ligger der. Dama er genial! Enjoy!=)

<3

Keep shining,
with love,
Audrey...

3 kommentarer

Madelèn.

29.jan.2009 kl.15:16

fin blogg:D

Mile

29.jan.2009 kl.20:50

Lol, du skriver om skoleoppgave istedenfor å gjøre det.. :D Skjønner det veldig godt, jeg! Digger det med Ellen, når hun forteller om katta og slikt.. Det er såååå meg! If her belly is up...... Alt er bedre enn det man burde gjøre, eller hur?

Audrey

30.jan.2009 kl.01:37

Takk!=)

Hehe, ja, det var mye lettere å skrive om at jeg skulle skrive oppgave enn å faktisk skrive den... Mhm, Ellen er genial. Digger begge showene hennes, du burde se hele hvis du ikke har sett de!=)

Skriv en ny kommentar

Audrey

Audrey

23, Jevnaker

Jeg er en artist, musiker, låtskriver og forfatter fra Jevnaker i Oppland. Jeg danser salsa på fritida, drømmer om å ta dykkelappen og reise verden rundt, og jeg har har veldig lyst til å flytte til New York. Jeg er med i en R&B duo sammen med Julie Lund, og vi jobber for øyeblikket med å spille inn vår første single, som forhåpentligvis kommer ut før sommeren. I tillegg har jeg en egen liten duo med gitaren min..;P Mye som skjer om dagen, så følg med!=)

Kategorier

Arkiv

hits